Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه کننده برنامه «دست فرمون» گفت: نوع چیدمان، هزینه‌های تولیدی و استقبالی که مردم از فصل اول این برنامه داشتند در تولید ادامه آن موثر خواهد بود.

«محمود محمودی» تهیه کننده مسابقه تلویزیونی «دست فرمون» با اجرای «کامبیز دیرباز» درباره هدف از طراحی این مسابقه گفت: باید قبول کنیم که ماشین یکی از اعضای جذاب در خانواده‌ها است و همانقدر که ماشین به ما خدمات می‌دهد ما هم حواسمان به آن هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان تعدادی هم هستند که به عبارتی ماشین باز هستند و علاقه خاصی به ماشین دارند. ما هم از زمانی که دست فرمون را تولید کردیم به تعداد بالای این افراد و دنیای عجیب و غریبشان پی بردیم. همچنین تا به حال در تلویزیون به چنین موضوعی نپرداخته بودیم و می‌خواستیم مهارت رانندگی را به چالش بکشیم و در بستر دوم نیز آن را فرهنگ‌سازی کنیم.

وی ادامه داد: روزی که تولید را شروع کردیم آرزویمان این بود که بعد از ساخت دست فرمون لااقل یک نفر از کشته‌های تصادف‌های رانندگی کم شود. برای مثال پژمان بازغی که مجری برنامه کودک شو بود، مهمان یکی از قسمت‌های دست فرمون بود و در آن قسمت درباره مضرات حضور بچه در صندلی جلوی ماشین صحبت کرد و اطلاعات خوبی را آنهم با لحن صمیمی در اختیار مخاطبان قرار داد و بسیار هم موثر بود.

محمودی در پاسخ به اینکه چرا مجری «دست فرمون» را از بین مجری‌های سیما انتخاب نکردید؟ گفت: چون تا به حال برنامه‌ای در ژانر خودرو نداشتیم و باید مجری ورزشی برای این برنامه می‌آوردیم چراکه تا به حال فردی از مجریان سیما چنین برنامه ای اجرا نکرده بود و فقط آقای خراسانی بود که مسابقه‌های اتومبیلرانی را گزارش می‌کرد و چیزی فراتر از این در تلویزیون ندیده بودیم. به همین خاطر به دنبال این بودیم که یک بازیگر را برای اجرای دست فرمون دعوت کنیم. البته تنها بازیگرها گزینه‌های اول و آخرمان نبودند و به قهرمان اتومبیلرانی برای اجرای این برنامه هم فکر می‌کردیم. اما در هر حال چون کار تصویر انجام می‌دهیم باید به سمت چهره‌ها می‌رفتیم.

تهیه کننده برنامه «ساعت ۲۵ شب» در ادامه نیز عنوان داشت: یکی از ویژگی‌های طراحی این برنامه به این صورت بود که با مخاطب صمیمی باشد و این موضوع از لحن مجری هم پیدا است و او هم ادبیات خاص خود را دارد. حتی ما به جایی رسیدیم که به راننده بگوییم شوفر!

وی درباره تفاوت در پوشش مجری در این برانمه با سایر برنامه‌ها نیز گفت: حتی پوشش مجری ما نیز با دیگر برنامه‌ها متفاوت است و کت و شلواری نیست و کاپشن چرم می‌پوشد که مخصوص دست فرمون است و از این طریق می‌خواستیم اتفاق‌های جدیدی در برنامه‌سازی راه بیندازیم.

محمودی با بیان اینکه در ابتدای تولید چنین برنامه‌ای ما را با دیگر برنامه‌هایی که در همین ژانر در سایر کشورهای جهان ساخته شده مقایسه کردند، گفت: دست فرمون شبیه به هیچ یک از برنامه‌های دیگر نیست و برنامه ما مسابقه تلویزیونی با محوریت ماشین است.

این تهیه کننده درباره حضور «بهنام صفاریان» که قبل‌تر حرفه موسیقی را به طور تخصصی دنبال می‌کرد در این برنامه و به عنوان کارشناس اتومبیلرانی گفت: دوستی ما با بهنام و بهروز صفاریان به سالها قبل برمی‌گردد و زمانیکه تیتراژهای برنامه‌های تلویزیونی مشترکان را می‌ساختند. این رفاقت‌ها هم باعث شد تا بهنام صفاریان ایده اصلی این برنامه را به ما بدهد و ما به آن سمت برویم.

وی با اشاره به طراحی پیست این مسابقه تلویزیونی نیز اظهار داشت: در طراحی این پیست برخی موارد را آسیب شناسی کردیم که کجا ممکن است ماشین از خط خارج شود و در آن فضاها لاستیک گذاشتیم و کاملا ایمنی پیش رفتیم. البته قبل از شروع مسابقه ماشین‌ها چک ایمنی و فنی هم می‌شوند.

محمودی با بیان اینکه این مسابقه اصلا مسابقه سرعت نیست، افزود: درست است که روی زمان امتیاز داده می‌شود، اما بیشترین سرعت مجاز ماشین‌ها در این پیست ۵۰ کیلومتر بر ساعت است و اگر خدای نکرده اتفاقی بخواهد برای ماشین‌ها بیفتد، قبل از آن به پایلوت می‌رسد و جلوی آن گرفته می‌شود.

این تهیه کننده درباره اینکه دست فرمون تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ گفت: فصل اول این برنامه ۵۲ قسمت است که اواخر اسفند ماه پخش آن به پایان می‌رسد. نوع چیدمان، هزینه‌های تولیدی و استقبالی که مردم از فصل اول این برنامه داشتند در تولید ادامه آن موثر خواهد بود.

وی درباره نحوه ثبت نام شرکت‌کننده‌های این مسابقه نیز بیان داشت: برنامه ما سایتی دارد که از طریق شبکه نسیم اطلاع رسانی شده است و تنها ویژگی مخاطبان برای شرکت در این مسابقه، داشتن گواهینامه و شرط سنی بالای ۱۸ سال است.

تهیه کننده برنامه «با ما اینجا» درباره عدم حضور برنامه‌ای شبیه به ساعت 25 در شبکه‌های سیما نیز گفت: آن زمان با اینکه ۷ سال این برنامه را روی آنتن داشتم، با تغییر مدیریت، به گروه دیگری سپرده شد. درست است همان زمان برنامه‌های شب کوک و رادیو هفت روی آنتن بود، اما «ساعت ۲۵» هم برنامه جدیدی بود و این برنامه تازه به بلوغ خوبی در ژانر خود نزدیک شده بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تلویزیون تهیه کننده محمود محمودی ماشین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۰۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران

عضو شورای شهر تهران بر لزوم رعایت دستورالعمل استقرار و نظام نگهداشت HSE(بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در مناطق تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.

وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است. 

احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است. از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است. 

صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛ نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود. 

وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • الزام رعایت ملاحظات ایمنی و اچ‌اس‌ئی هنگام تعمیرات نیروگاه ها
  • جذب حداکثری از اهداف مهم برگزاری جشنواره امامت و مهدویت است
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی